Att må som man förtjänar
Uj, uj, uj.

Idag mår jag verkligen inte bra. Det är så synd om mig att jag inte ens kan äta frukost utan helst bara vill ligga ner i soffan, gråta till Så mycket bättre (slår aldrig fel, Agnes, herregud vilken artist hon är!) och bälga i mig Coca-Cola Zero tills kroppen lyckas göra sig av med gifterna i kroppen som jag så välvilligt fyllde den med i går kväll.

Usch.

Men lördagen var för övrigt alldeles strålande så där som det kan vara en dag då det är 15 grader ute och det inte finns några måsten utan man kan göra precis vad man vill.

Så det gjorde vi.

Först drack vi gott kaffe med Åsa och Milou på ett väldans trevligt ställe som heter Te & kaka, dit återkommer vi gärna, mycket mysigt och gemytligt och en sann flärd av att vara hemma hos mormor.

Sen körde vi lite bil, jag övade som vanligt och sen provkörde Johan lite bilar inför ett möjligt bilbyte i framtiden. & sen styrde vi kosan in mot stan och gick på Melker Anderssons relativt nya restaurang Köttbaren, ett fantastiskt ställe där de verkligen gått all in på krokar, koppar och kött. Underbart.

Vi åt var sin väldigt god hamburgare, drack lite gott och såg människor komma och gå. Pratade om hur New Yorkaktigt det kändes att sitta där och hur härligt det ska bli att åka tillbaka till staden som aldrig sover. Jazzklubbar, stand up comedy, museéer, Brooklyn, Central Park. Ja allt det där som man kanske redan gjort på ett eller annat sätt men som det finns massor av och som man aldrig tröttnar på. Älskar det.

Kvällen avslutades hos goda vänner där vi blev bjudna på en mustig, underbart och varm boeuf bourguignon, lite för mycket vin och härliga samtal.

& så är vi tillbaka igen, det är söndag och jag mår som jag förtjänar.
Kommentarer

Populära inlägg