Yeay, FREDAG!

Gosigaste!


FREDAG - ÄNTLIGEN

Inte för att veckan har varit dålig men visst är det skönt med fredag hur som helst. Att liksom veta att det finns en massa ledig tid som bara ligger och väntar på en, tid som ska fyllas med så många trevligheter det bara går så att man är fulltankad med positiv energi inför måndagen.

För det är lite det jag gör under helgen, laddar batterierna, äter gott, umgås med flott folk, andas in så mycket frisk luft det bara går och försöker finna tid för ro och lugn.

& eftersom mannen min är bortrest så har jag och Lilleman huset för oss själva. Så vi ska gosa i soffan, äta mat (jag - en delikatesstallrik, han - kattmat), springa lite i trädgården och jaga en bambupinne (mest han), titta på film och tv-serier och njuta av att det är fredagskväll och att helgen är här.

& så ska vi förbereda oss för finbesök i morgon då bästa tjejjorna kommer på besök för lite wine´n dine. Det ska bli storartat och alldeles, alldeles underbart!

Men innan dess, egentid med den gosigaste kissen i hela världen och en massa avsnitt av Weeds (vilket är lustigt eftersom mannen råkar befinna sig i Amsterdam samtidigt..).

Hoppas ni har en underbar fredag ni också!
Katter kan verkligen det där med att njuta till fullo

Kommentarer

Populära inlägg