Ny vecka, nya möjligheter?Promenad på Långa Bryggan i Bjärred


God morgon.

Då var det måndag igen och helgen försvann lika snabbt som den kom. Men jag är laddad med massor av energi sen helgens promenader i det fina vädret, både i Hjärup och i Bjärred. Plus att vi hann med massor av saker i hemmet också som behövde avslutas. Skönt det där, när man kan stryka ett streck över någonting på en lista.

& nu är det vecka 40 och vi har barnen vilket innebär lite mer rutiner än de veckor vi inte har dem. & i går gjorde jag i ordning Inez rum, något vi sagt att vi ska göra ett bra tag men inte lyckas få gjort. Men i går så gick det av bara farten och det ska bli spännande att se hur hon reagerar. Vi har nämligen satt in min gamla tv (dock fortfarande en platt-tv) i hennes rum så att hon har möjlighet att kolla på Netflix i lugn och ro när hon vill det. & även spela lite spel och så på tvn. Lite lyxigare, lite mer ett tweenierum, ett rum där hon kan hänga med sina kompisar och få vara i fred när hon känner för det. Hoppas verkligen att hon kommer tycka att det är mysigt. Har pimpat det med  en ljusslinga från IrisLights för extra mycket myskänsla.  Tror det funkar ganska bra faktiskt.

Dock saknas det fortfarande lite saker. Matta, hyllor och lite fluff. Så jag ska försöka övertala Johan att vi ska åka till IKEA en dag i veckan. Vi får de hur bra det går...

Men nu är det som sagt måndag och veckan kallar!

Adios!

Kommentarer

 1. Ni har helt klart haft mycket finare väder än här uppe i Stockholm.
  Du får använda din kvinnliga list för att få ut mannen till ikea. Vädja till pappahjärtat eller nåt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja helgen gick alldeles för fort för min del också. Roligt att göra om lite.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg