När det är den sista lördagen i september
☀ LÖRDAG ☀

Så var det lördag och solen skiner precis så där som den ska göra för att det ska bli en alldeles strålande höstdag. Men det verkar vara kyligt, värmepumpen jobbar, det hörs, och termometern visar på fyra grader. Inte riktigt dags att ge sig ut än med andra ord.

För ut ska jag, jag ska måla klart de fyra sista brädorna till vårt staket & så ska jag ta en sväng in till stan. Mannen kommer hem från Tokyo i dag och jag tänkte laga något riktigt gott till middag och ingredienser till det hittar man allra bäst på Saluhallen i Lund. Dessutom är det rackarns trevligt att bara gå omkring i saluhallen, känna atmosfären, dofterna, kommersen etc.

Förhoppningsvis kan jag få tag i en riktigt fin blombukett också, jag saknar  att köpa blommor och det känns så lyxigt att köpa hem en stor härlig bukett med väldoft och blomsterprakt. Måste helt klart bli bättre på det.

Men allra först ska jag laga mig lite frukost, avnjuta den till säsongens första avsnitt av Grey's Anatomy och mjukstarta dagen lite. Även om jag förvisso redan dragit igång både diskmaskin och tvättmaskin och hunnit plocka undan i köket. Men nu ska det njutas av lördagsmorgon på fullt allvar, innan dagen tar fart på riktigt.

Ha en underbart skön höstdag och så ses vi snart igen :-)

Kommentarer

  1. Jag önskar dig också en alldeles fantastisk lördag

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg