Koppar


KubusHej vänner.

Mår mycket bättre, även om magontet bytts mot huvudvärk eftersom jag inte kan sleva i mig kaffe så som jag gjorde innan. Men det kommer också ge sig. Så jag är glad och tacksam över att det värsta verkar ha blåst förbi och lämnat mig kvar med en aningens känsligare mage men som troligtvis kommer stabiliserad mer och mer för varje dag. \ o /

Dock tyckte jag att jag, i egenskap av sjukling, kunde få unna mig något vackert i dag. Så det gjorde jag. Efter ett spontant besök på Olsson & Gerthel kom jag hem med två alldeles särskilt vackra ting. En efterlängtad Kubus (den lilla modellen) och en speciellt vacker liten kopparskål som ger värme till rummet. & Kubusen i koppar har jag tittat på ett tag nu men när jag såg den i verklighet fanns det ingen återvändo. Loves it! & den är så vacker i sin kopparglans, som om den är gjort just för mig.

Skål från House Doctor.
Den lilla skålen är från House Doctor och den är underbar och ren i sina former. & även den ger värme och rundning till rummet. Jag ändrar inte om stup i kvarten, möblerna står som de gjorde när vi flyttade in. Jag köper heller inte en massa "prydnadssaker" i tid och otid. Men dessa två kunde jag bara inte motstå. & jag nu ska acceptera att det är höst så ska jag göra det på mitt sätt, med att boa, pilla, pynta, flytta runt och njuta.

& vackra ljusstakar kan man aldrig ha för mycket av, man kan ju inte det. & jag har velat ha Kubus jättelänge, men då i silver eller svart. Tills jag såg denna, det var kärlek vid första ögonkastet.

Faktiskt. Kärlek.

& ett hem byggs ju inte på en dag, det är något som sker över månader, år och decennium. Saker favoriseras, andra åker ut, ens personliga stil formas och det blir mer och mer personifierat. & jag tror vi är på väg dit även om det är långt kvar. Vi har bara bott här i tre år, det tar som sagt tid. Men jag tror iaf att dessa två underbaringar kan leda oss en bit på vägen.

Till ett hem att älska ännu mer än vad vi redan gör.

Kommentarer

Populära inlägg