Att visa TV-hörnan.


TV-hörnan.

Den här delen har jag inte visat så många gånger, det är nog mest för att det inte känns så speciellt med en tv-hörna. Fast jag gillar ju den, en utmärkt plats att spendera lite av sin fritid på. Den lilla fritid man har vill säga.

Här hänger vi i alla fall, kidsen mest framför Netflix och diverse spel och vi främst framför Netflix eller nyheterna. Ungarna ligger lite som huller om buller i soffan när de intar den men jag och Johan har mer "bestämda" platser. Jag ligger alltid i schäslongdelen och han är snäll och sitter bredvid. Fast när han är rysligt trött eller sjuk eller så så brukar jag erbjuda honom den bästa platsen. Så klart.

Det här är den perfekta platsen i huset, man märker vad som pågår i köket, man har full koll över hela vardagsrummet och hallen och ser direkt när någon kommer in genom ytterdörren och det är en bra utgångspunkt för att hålla lite koll på kidsen när de sover. Eftersom vi har en balustrad precis utanför deras rum så hör vi direkt när de ropar, gnyr eller är oroliga efter läggdags.

Det som behöver göras är att byta ut den hiskliga bruna dörren men det har vi inte riktigt kommit oss för än men det sker nog någorlunda snart. Om några veckor ska vi sätta in en kassett i spisen och då blir det lite fix med vardagsrummet, kanske får vi då för oss att byta dörren också. Vi får se. Den måste målas på utsidan och eftersom det snart är oktober och temperaturerna börjar krypa nedåt och fukten komma så kan det vara lite vanskligt. Men bort ska den. Någon gång.

Ja, det var tv-hörnan det. Så kan det se ut i ett hus på Blomstergården.

Kommentarer

  1. Mys mys, gillar verkligen soffhörn med fina kuddar :) Den med lite ljusgrönt/pistage på var verkligen fin. Ha en bra kväll Karin

    SvaraRadera
  2. Alltid skönt att ha en mys och tv hörna ;)
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg