Tycka grönt är skönt.

God dag mina vänner.

Hur har ni det? Har ni det bra? Jag har lämnat jobbet och kommit ut i solen. Vilket är väldigt skönt för det är rackarns kallt inne på kontoret. Behövde komma ut och tina upp lite.

I morgon ska det tydligen regna. Hurra säger jag (jag jobbar ju så jag kan och får säga det) för då kanske vår stackars gräsmatta har en chans att överleva och jag, JAG, får använda min nya regnjacka som fick följa med mig hem från stan för några veckor sen. Det har ju verkligen inte varit väder för den tidigare men jag tänkte att det var bäst att passa på när det väl fanns fina regnjackor att få tag i.

Förra året suktade jag efter en gul på Lindex men kom aldrig till skott. Det tycker jag var tur för den här gröna (också från Lindex) gör mig oerhört glad. Vem bryr sig om det regnar när man kan få ta på sig en glad regnjacka och stoltsera runt i? Jag hade nog gärna velat ha en svart också men jag har redan en massa svarta jackor och två regnjackor har jag (förhoppningsvis) inget behov av. Så det blev en skön, grön jacka.

Mina Hunters har jag tyvärr lyckats lämna hos en kompis så jag får hitta ett bra alternativ i morgon. Helst skulle jag vilja ha ett par Dr Martens regnkängor. Sjukt coola. Men jag får nog nöja mig med de docs jag har att tillgå hemma tror jag. Det blir bra det med.

Så kan man förbereda sig inför en regnig dag, planera roliga kläder som gör att regnet inte känns riktigt så jobbigt som det annars hade gjort. Dagens tips!Kommentarer

Populära inlägg