String i sovrummet.

ÄNTLIGEN!

Ja sannerligen äntligen. Vi har fått i ordning en hel del i sovrummet och snart är vi nog helt klara med det. Eftersom Johan fick en halv dator i födelsedagspresent så var vi ju tvungna att ställa den någonstans. & vi hade redan pratat om en stringhylla i sovrummet. Så så fick det bli. Med bröllopspresentspengar brännande i fickan svansade vi in på Svenssons i Lammhult (fast i Malmö) och beställde både hyllor och stol. & så här fint blev det.

Vi trivs superbra med lösningen och det är lika trevligt varje morgon man vaknar upp till denna synen. Ljust men lite färgglatt och stilrent.

& stolen. Jag älskar stolen. Har suktat efter en sån så länge och nu fick jag äntligen chansen att köpa en.

Nu är det bara småsaker som fattas, tunna, skira gardiner, en stor matta och en schysst tavla att ha ovanför sängen. Men det får komma när det kommer. Tills dess är jag nöjd med det nya vi har. Roligare och fräschare än det förra och mycket mer estetiskt tilltalande.

Just som jag gillar det.


Kommentarer

  1. Hittade din blogg efter en googling på stringhylla med skrivbord, underbart fint hade du det! Nu var ju detta ett tag sedan men jag undrar om du möjligtvis kommer ihåg vad hela hyllsystemet gick på och var du köpte den?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg