Om varför det inte funnits tid till att blogga

Uj uj va jag är slarvig när det kommer till bloggandet just nu. Jag ber verkligen om ursäkt för min slentrian och jag förstår att ni ligger sömnlösa om nätterna i väntan på nästa spännande inlägg. Men nu är er väntan över för nu är jag tillbaka (för den här dagen iaf) och är redo att blända er med mina intelligenta svador och förnuftiga funderingar.

Ja.

Det är ju inte så att jag legat på latsidan och bara slarvat bort den här viktiga tiden på något sätt. Men det har liksom inte funnits tid och ork för bloggeriet, eller rättare sagt att sätta sig framför datorn. För jag har liksom varit upptagen med annat viktigt.

Som i fredags, då var vi på Grands årliga kräftskiva i Lund och då åt jag 60 kräftor. Så då var jag ganska busy med det kan man säga. 60 kräftor tar mer än ett par timmar att äta, om man vill må bra samtidigt. Så därför blev det inget bloggande i fredags.

I lördags var det full rulle från morgon till natten med  två olika shoppingturer, en till Malmö och nya Kv Caroli och blivit tjusigt, så tjusigt. Massor av bra öppningspriser så det blev både barnkläder och Lego med oss hem till "allas" förtjusning (dvs jag fick inget). Sen hem och lämna barnet som skulle ha en playdate med sin bästa vän i hela världen. Iväg igen med bussen till Burlöv för att handla mat (jag önskade inte alls att jag hade körkort vid den här tidpunkten, inte det minsta). Utöver det lagade jag frukost, lunch och middag. & jag menar verkligen lagade för lördagens frukost bestod av äggröra och lite annat smått och gott. & förvisso gillar jag att laga mat men tre gånger på en dag är kanske i mest laget även för mig. Som om det inte är nog jobbigt att komma på saker att laga till kvällsmaten på vardagarna liksom, här var det tre mål som skulle komponeras... Jaja, i-landsproblem...

Dessutom fick jag ofrivilligt avsätta ca en timme till att vänta på olika bussar då en buss av sex möjliga lyckades med konststycket att komma i tid, de andra var mellan fem och femton minuter sena, vara de flesta upp mot femton. Det är helt otroligt, börjar snart bli dags att skippa tidtabellerna, de är föga till hjälp.

& i går var vi på utflykt till Billebjer med barnen. Där grillade vi, Inez badade, Wille doppade gumpen och jag och Johan smaskade på hemgjord efterätt i form av vaniljgrädde med hallon & blåbär med lite riven mörk choklad på toppen.. Barnen ville hellre ha Delicatobollar. Det är ju gott det med. För gott.

På eftermiddagen och kvällen så byggde vi nästan klart vårt staket. & det blir snyggt och stilrent och passar bra in och det ska bli skönt med lite mindre insyn i trädgården. Grannhuset ska säljas inom kort och man vet ju aldrig vad det är för folk som flyttar in. Kanske blir vi granne med en gluttare!? Då är vi iaf förberedda nu. No glutteri här!

& sen var det matlagningsdags igen och en sväng i soffan med Pretty Woman för att slappna av lite efter helgens bravader. Det är fortfarande en bra film och jag älskar Julia Roberts i den. Ja och efter det var dte ju inte tal om något bloggande, då var det nanna kudden galore på agendan.

Det var ju trots allt en dag idag också!Kommentarer

  1. Det här är ett inlägg som sprudlar av energi och lycka! Tänk vad skönt att du inte fann tid att spendera på bloggen. Om du inte hade gjort det du gjorde hade vi bloggläsare inte kunnat njuta så som vi/jag gör nu.
    Stor kram!
    (60 kräftor är MAKT!)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg