Nya tag


Hej och god eftermiddag!

Det är nästan mitt i veckan och i morse var det lite kyligt när jag allt för tidigt och i hög hastighet slängde mig på cykeln för att än en gång komma till stationen och ett försenat tåg. Idag tog det två timmar för mig att ta mig från hemmet till jobbet. Otroligt frustrerande men inte så mycket att göra åt. Men hade jag vetat det i förhand hade jag gärna stannat kvar under mitt varma täcke och sovit en stund till. Så tack för den Skånetrafiken... same procedure tomorrow?

LCHF-ätandet går ganska bra, jag "fuskade" i lördags då vi hade jobbat i trädgården hela dagen, ja eller jag jobbade mest i carporten med att måla de där miljardorderna brädor som jag skrev om häromdagen, och sen blev bjudna på chokladdessert och blåbärssaftsdrinkar av våra fina grannar... Det kändes dumt och omständigt att börja prata om konstiga matvanor och sånt. Man vill ju inte förstöra stämningen liksom ;-) & å andra sidan åt vi ingen middag så det får vara udda med jämt på den fronten.

Men nu är jag back on track och förhoppningsvis ska det inte bli så många fler chokladsockriga desserter. Inte för att jag kommer vara nazist på något vis men jag ser ju tydligt hur mycket bättre min mage mår och det är värt ganska mycket.

Så jag kör på, äter normalt men med extra fett och ett försök till så lite kolhydrater och socker som möjligt. T.ex så har jag fortfarande inte ätit en endaste godisbit. & jag är inte jättesugen på pasta, ris och potatis. Eftersom att jag nu vet att det är inte på grund av dem jag blir mätt, snarare tvärt om. & då känns det inte riktigt värt det. Men det kommer ju komma dagar då jag äter även sånt, så jäkla viktigt är det inte att hålla "nollan". Tror att det är bäst att anpassa det hela efter hur man är och hur man lever och vad man prioriterar. Så blir det säkert bra.

Nu ska vi iväg och se om vi kan få ordning på Inez hål i öronen. & kanske hittar jag en fin tröja till mig själv? Hoppas.

Hej & kram


Kommentarer

Populära inlägg