LCHF-galej!Eventet arrangeras av Magda på LCHFGott & Jill på Jills MatHej svejs.

På lördag hålls det ett spännande event i Malmö som jag har lyckats knipa åt mig en biljett till. #LCHFmalmö2013 går av stapeln och jag är ytterst spänd och exited på denna tillställning. Jag har ju bara hållit på två och en halv vecka men det är väl precis då det är vettigt att gå på ett sånt här event? Då det fortfarande finns så mycket man inte vet om LCHF, dess påverkan och allt vad man kan tänkas veta om livstilen. Dessutom är det inte skitbilligt att köpa de produkter och tillbehör som gör en LCHF:ares tillvaro lite enklare och då det är 12% i butiken så tänkte jag passa på att köpa fiberhusk, kokosmjöl eller vad man nu kan behöva för att tex göra supergoda pannkakor.

& så ska jag få äta god lunch som jag hoppas ger mig lite ny inspiration till middagarna där hemma. Nästan allting jag tidigare har lagat har varit med pasta eller ris och i enstaka fall potatis. Det är svårt att hitta på alternativ och lets face it, att bara äta köttfärsås rakt upp och ner är inte samma sak som att äta spagetti med köttfärssås. Det är ju inte det. Nu har jag förvisso hittat ett någorlunda ok alternativ, sjögräsnudlar. Smakar inget och funkar som substitut.

Men är det samma sak? Nej.

Men tillbaka till eventet. Anna Hallén ska föreläsa och hon anses vara en kunnig inom området men även hett debatterad om jag får tro mina googlingar. Det kan ju bli spännande att lyssna på henne.

& så blir det fikapaus, det ska bli intressant :-D

& så givetvis tävlingar och goodiebags och dem ser jag jättemycket fram emot. Jag har bara varit på ett bloggevent innan och då vann jag inte ett jotta trots att det fanns mängder av priser (får väl gotta mig i att jag har tur i kärlek ist) men det var en rasande trevlig goodiebag och det är alltid kul.

Ja. Så det är vad jag ska göra på lördag. Spännande spännande.Kommentarer

Populära inlägg