Ett tidigt Hej!GOD MORGON!

Det är tidigt och jag sitter vid frukostbordet och dricker kaffe, egentligen borde jag redan varit på väg till jobbet men eftersom min cykel lämpligt står kvar vid stationen så insåg jag att Nej, det där tåget hinner jag ju inte om jag ska gå istället för att cykla. Så nu väntar jag på att gå iväg till nästa tåg. & i väntan på det, lite bloggande.

Inte för att jag har så mycket att blogga om så här tidigt på morgonen, hjärnan är fortfarande i sleeping mode och orden fastnar liksom på vägen någonstans. Men kanske är det heller inte nödvänigt halv sju en torsdagsmorgon då himlen är ljus och det bara är två dagar till helg. Då får man lov att vara lite mosig och slö i huvudet, i alla fall tills man kommer till jobbet. Fram tills dess finns det inga måsten liksom.

Ska se om jag kan få ihop ett inlägg om min never-ending-ta-körkorts-historia. Faktum är att det kanske, kanske närmar sig slutet på den eran. Kan iaf hoppas. Men mer om det en annan gång. Nu måste jag rusa, så att jag inte missar nästa tåg... :-/

Ha en skön torsdag!
Kommentarer

Populära inlägg