En triljard brädor


Jag är dålig på att blogga nu, helgen har gått åt till att stryka en triljard brädor (ja, eller 30... same, same but different) och det har lämnat lite eller rättare sagt ingen tid till att orka blogga. Vi bygger staket mot grannen och det behövs en väldans massa brädor till det, som tur var kommer det bli kanoners. Så medan Johan gör grovgörat och gräver ner plintar och stenplattor så målar jag en triljard brädor.

Det är ok. Det är t.o.m lite kul. Att stå där under garagetaket, i timmar, lyssnandes på någon reklamradiokanal och hälsa på alla de grannar som passerar förbi huset en helt vanlig helg. Slänga käft med våra närmsta grannarna som gärna skojar om både det ena och det andra.

& nu är alla brädor målade. En gång. De ska målas en gång till. & det är egentligen inte målningen som är det jobbiga, det är väntetiden och vart man placerar de redan färdigmålade brädorna så att de kan torka i lugn och ro, NI förstår detta ilandsproblem!?

Men snart så, kanske nästa helg, kan vi nog se ett staket i sin helhet. Ska bli skönt att få en ordentlig avskärmning där. Inte för att våra grannar har stört oss, inte alls, men de ska sälja sitt hus och vi passar på att fixa det innan dess.

Så denna helg har jag mest målat och lyssnat på radio.Ibland mår man bra av att ha sådana helger också.

Speciellt när man får ett fint staket i slutändan.

Kommentarer

Populära inlägg