Du är inte välkommen här.
HÖSTEN


Hösten närmar sig allt för snabbt, även om det kanske är ett sommarregn som faller. Hårt och rakt ner. Men det är inte riktigt så här kallt, regnigt och blåsigt. & även om juli var helt fantastisk så räcker det inte. Hösten får inte komma redan, jag har fler sommarkvällar i mig, fler soldränkta luncher, fler varma dagar. Det finns mer att ta av och det finns mer depåer som behöver fyllas.

Hösten får dra sig tillbaka, komma åter i mitten av september. Jag är inte intresserad av höstmode, inredning och sånt som kommer sen. Stressa inte, det finns tid för det sen. men nu är det tid för annat, för värme, kräftor och kaffe på en uteservering.

Så hösten. kryp tillbaka dit du kom ifrån, lämna oss i fred en månad till. Låt oss få njuta av solen medans vi kan, innan hon försvinner i horisonten, snabbare dag för dag. Vi är inte klara med varandra än. Jag och solen. D-vitaminbehållaren är inte full och tills dess behövs hon för att jag ska klara den långa gråa hösten och vintern. Så stanna en stund, fröken sol, stanna och värm min hud, mitt inre och min själ. Ge mig mer inför hösten.

Ge mig ditt allt.


Kommentarer

 1. Jag är inte heller redo. Även om jag har njutit av den bästa och längsta sommaren ever. Men det behövs mer. Mer sol. Mer värme. Mer sköna sensommarkvällar i hammocken. Mer rose. Mer grillat. Mer easy umgänge. Vägrar ta h-ordet i min mun. Vägrar. Mitten av sept. Det kan jag gå med på

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. & tänk att det snart är ett år sen vi båda åkte till NY. Önskar det var likadant i år också, längtar tillbaka så :-)

   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg