Summer sun, something's begun, but uh-oh those summer nights
Vi har våra egna sommarkvällar. Vissa ute på gatan, med en boll, två glada barn och en lekfull pappa &så jag, liggandes på marken för att få den bästa bilden. Vilket är lite svårt när alla fyra måltavlorna rör på sig.

Vissa med vänner eller familj. Ätandes en god middag, drickandes ett gott vin och fullkomligt njutandes av det undrbara vädret. För vi har haft en kanonsommar. Fint väder mest hela tiden, varmt och underbart. Det är en sommar att inte klaga över, en sommar att minnas och bevara när den där ruskigt långa vintern slår till igen.

Men nu är det fantastiskt och jag har ytterligare tre semesterdagar kvar innan det bär av tillbaka till siffor, koder och tester. Men förhoppningsvis är det fortfarande en sommarkänsla på kontoret och jag kan blicka ut över Öresund och bort mot Helsingör närhelst jag vill. & kanske ta båten över efter jobbet, bara för att jag kan.

& de tre dagarna ska utnyttjas, ja eller de fem dagarna om jag ska räkna helgen. De ska utnyttjas rejält. Med vänhäng, en tripp till Köpenhamn och sen något hemligt på lördag. Vi fick en alldeles fantastiskt fin inslagen present på bröllopet från våra vänner, men den får inte öppnas förrän på fredag. & vi är uppbokad på något på lördag, vi vet inte bara vad ;-D. Men på fredag ska paket cermoniellt öppnas och utforskas. Det ska bli fantastiskt intressant.

Men tills dess. Sayonara!

Kommentarer

  1. Hej, nu när du nu nämner jobbet :), så messa gärna din mailadress till mig, jag hittar inte den på mobilen. Hälsar Helena "Brownie"

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg