Ambivalent.

Foto: Adam StrömDet är knasväder ute. Så varmt att vi nästan ångar bort men samtidigt inte strandväder eftersom det blåser galore och plötsligt står regnet som spön i backen. För att det fem minuter senare ska vara en tryckande värme från en nästan klarblå himmel.

Tur att det finns annat att roa sig med, som att redigera bröllopsbilder från februari då vi hade vårt första bröllop. Först nu har jag medlen att kunna se och redigera de bilder min vän Adam tog på oss den 22:e februari.

& så kan man göra vinbärssaft, lyssna på musik, röja lite i trädgården. Göra upp planer för nästa vecka, vår första barnlediga vecka på en månad & den enda på semestern. Vi ska passa på att äta goda middagar med vänner, fixa och dona i trädgården, sätta upp vår nya Stringhylla i sovrummet (levereras i morgon) och njuta av den sista semesterveckan. & låtsas som att måndagen är långt, långt borta.

För än är det mycket sommar kvar. Lata dagar, sena kvällar, kräftor, bad och solnedgångar. Lite så som sommaren ska vara tycker jag.

Alldeles perfekt.


Kommentarer

Populära inlägg