YNKEPYNKE

Är en ynklig skrutta idag. Magen är full av värk och jag viker mig dubbel av smärta mellan gångerna. Så har det varit hela dagen och ett tag fick jag tårar i ögonen på jobbet och var helt övertygad att om att jag var nära att kräkas.

Det kändes ju sådär.

Men jag hädade ut men väl hemma så har det gjort ont i ett och jag förbannar dagen då jag föddes till kvinna, iaf ett litet tag.

Ska försöka trolla bort smärtan med lite House of Cards och lägga något varmt på magen, kanske en tjock katt eller en havrekudde, något som lindrar smärtan och som får mig att tänka på annat.

Så det blir ingen större uppdatering än så här. Förhoppningsvis *peppar *peppar* så är mensvärken bortblåst i morgon och jag kan vara en glad skit igen. För just nu är det inte mycket med mig.


☁ ☁ Kommentarer

  1. Jag lider med dig. Den där första dagen då det gör så ont att svetten bryter sig fram i pannan och ingenting är bra nog.
    Hoppas att katt på magen hjälper, och kanske lite choklad?

    SvaraRadera
  2. Usch, inte roligt det där! Har haft så ont så jag svimmade en gång. Det allra värsta har försvunnit sen jag fick barn. Hur som helst har jag fått tipset att motionera när det är som värst. Då lindras smärtan. Jo tack. När man helst vill krypa ner i sängen och dra ett täcke över sig så ska man ut och röra på sig. Men när jag väl tar mig ut så inser jag ju att det hjälper.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg