Tidsdagspicknick! Det har väl alla?

Tisdag och dags för kvalitetsumgänge med mannen!

Idag beslöt jag mig för att överraska Johan med en picknick. Det är ju sjukt trevligt att ta sig iväg en bit, sitta på en filt och jäsa så där som det bara går att göra en varm sommarafton.

Sagt och gjort så handlade jag med mig en massa godsaker hem från stan. Grillad kyckling, potatissallad, brie, ananas, Boursin, tomat & mozarellasallad, västerbottenpaj, kex, baguette, saltlakrits och ölkorv. & sen tog jag en filt och två kuddar och bad Johan följa med.

Vi gick inte så långt, vi slog oss ner vid dammen här i Hjärup. På en gräsplätt alldeles nära vattenkanten ställde vi ner våra grejer och claimade platsen som vår. & fram dukades alla godsaker, tillsammans med en flaska mousserande vin. & sen satt vi där och åt oss mätta och (lite för) belåtna i solens varma och underbara sken.

Perfekt tisdagshäng mao. Måste älska sommaren när den är så här, ta tillvara på dagarna som går, speciellt de dagar då solen lyser och värmer vår tillvaro. Då är det extra viktigt att faktiskt göra något, ta in alla dofter, värmen och ljuset. Kapsla in det inom sig så att man kan ta fram dem sen i höst, när det är  allt för långt till salta bad och ljumna vindar.

& nu ska vi avsluta denna kvällen med att krypa ner i sängen och kolla på något tv-serie på Netflix. Slappna av och njuta av varandras närhet och mjuka, lugna andetag.


Kommentarer

  1. Underbart! Sånt där är jag alldeles för dålig på. Tack för inspo.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg