Sommar, sol och lata dagar.Så här spenderar jag dagen, utfläkt i solstolen med en bra bok i handen och solglasögonen på näsan. & så njuter jag rasande mycket. De här dagarna i trädgården är de jag älskar allra mest, då vinden svalkar på ett bra sätt, blommorna sprider sina underbara dofter och läsken är kall som ett kvinnohjärta. Då man ibland behöver gå in för att kyla ner huden, då det är skönt att ta en paus i skuggan inomhus.

& strax ska vi grilla hemmagjorda hamburgare och majskolvar och sitta på altanen och njuta av sommarens möjligheter. Majskolvar, något av det bästa jag vet, med smör och salt. Mmm...

& jag passar på att krama ur den här dagen på så mycket värme och sol och trädgårdshäng det bara går eftersom SMHI utlovat regn i kväll och hela dagen i morgon. & så hoppas jag att deras lite längre prognoser är totalt felaktiga eftersom det i så fall innebär 25 grader och regn på midsommarafton, och så kan vi ju inte ha det. 25 grader är fantastiskt men det där regnet hoppar jag gärna över. Så nu håller vi alla tummar & tår för att det blir strålande solsken nästa fredag :-)

Men nu, sol och hamburgare!


Kommentarer

 1. Klart det blir sol och värme på fredag!

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra, då har vi bestämt det! ;-)

   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg