Nedräkning.


Det är så sjukt vackert ute just nu att det är svårt greppa. Hur kan det bli så här vackert? Här, där det blåste småspik för tre månader sen och vintern vägrade läppa sitt grepp om oss. Men nu, över tjugo grader, grönskan är så grön som den bara kan bli och himlen är så blå, så blå.

I LOVE IT!
Tisdag minsann... och endast tolv jobbdagar fram till semestern. Inte så illa kan man tycka. Inte illa alls. Men det känns nästan lite lite, speciellt som jag har mycket kvar att lära mig på jobbet, en hel del att förbereda inför Europaresan och Frankrikevistelsen och bröllopet.  & däremellan kommer midsommar.

Inte för att jag stressar (än), det är liksom inte lönt. Det mesta kommer ordna sig ändå tänker jag. Bara vi får nycklarna till huset, vilket är mitt största orosmoment just nu. Det är lite pirrigt att hyra ett hus av någon man inte känner och för en massa pengar man inte gärna blir lurad på. För att inte prata om hur jobbigt det hade blivit för alla om vi plötsligt inte hade ett hus att bo i...

Jaja, det ordnar sig förhoppningsvis.

I morgon är det skolavslutning för kidsen men en helt vanlig onsdag för oss andra. Fast vi kanske får fira lite på kvällen så att dagen blir lite extra speciell.  Att sluta skolan för året är ju en stor grej när man är liten, liksom den dagen man längtar till. Så då måste vi ju uppmärksamma det tror jag.

Men det är fortfarande tisdag och jag har en fotbollsmatch att titta klart på och ett avsnitt av Games of Thrones att sluka. En prima tisdag alltså!

Ha en fin kväll!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg