Men utav alla du kärast mig är

Midsommarafton är förbi men minnena finns kvar. & vilken midsommar vi fick! Vädret var perfekt: varmt, växlande molnighet blandat med strålande sol, gästlistan var magnifik, maten fantastisk och champagnen var kall och torr.

Precis som det ska vara.

Det går inte att begära mer än så av en fredag i slutet av juni.
Det blev en sån skön midsommar, med lugn och ro och koncentration på umgänge och den goe, goe maden. & vi frossade i sillar från den Blå hoddan i Malmö, på rökt lax, på egengjord västerbottenbroccolipaj, en himmels sallad på vattenmelon, jordgubbar, fetaost och oliver, nypotatis kokt med mycket salt och dill, hemmagjord potatissallad, romsås, ägghalvor, prinskorv och köttbullar.

& så drack vi snaps och sjöng politiska snappsvisor som Henrik hade hittat på DN. Fantastiskt roliga små saker. & innan vi visste ordet av så hade klockan blivit mycket och de minsta barnen säckade ihop och behövde åka hem. Så vi tog farväl av Henrik, Jaana och småtjejerna och fortsatte några timmar till med Martina, Richard och Caroline.

& idag är det lite segt men utan huvudvärk, snarare är jag trött av att jag gick och la mig sent och vaknade relativt tidigt, vilket resulterar i ett evigt gäspande i min del av soffan där jag parkerat mig och min dator.

& jag tänker att det är en faslig tur att det är söndag i morgon och inte idag.

Tredagarshelger är helt enkelt de allra bästa helgerna.

Nu, funderingar på mat (Kanske?) och vad vi ska titta på när House of Cards är slut. Kom gärna med tips (Netflix).

Kommentarer

Populära inlägg