Manliga modeller & solsken.

Herik och Johan som tagna ur en Fred Perry-reklam.
Vilken helg vi har haft, det här vädret är ju så underbart att det knappt går att förstå. Sverige, i början av juni och alldeles fantastiskt!

Kroppen är fullmatad med D-vitamin och frisk luft, sådana här helgen vill man ju bara vara ute mest hela tiden. & vi har tagit vara på tiden till max känns det som. Vi satt ute länge i fredags, hade fina gäster över för lite trädgårdshäng i går och gårdagen avslutades dessutom med ett spontant glas vin och lite snack med grannarna som vi hittade flanerandes på vår gata.

& idag har vi hängt i trädgården, jag på en madrass eller i stolstol och Johan i hängmattan. & så tog vi en cykeltur till Lomma som ligger en halvmil bort. Där tittade vi på fina båtar, åt lunch och avslutade med en kaffe och en glass i solgasset. & så avslutade vi dagen med att hänga lite mer i trädgården när vi kom hem.

Men nu har vi gett upp utelivet, masat oss in och druckit te och ätit mackor och gluttar på House of Cards. Men solen finns kvar i huden, i själen och i värmen som strålar ut från våra kroppar. & vet ni vad? Det ska bli lika fint i morgon! Det betyder att lunchen äts utomhus, det kommer vara fin utsikt mot Helsingör och det blir till att grilla  trädgården efter jobbet.

Det går liksom inte att få nog av detta, för min del får det gärna pågå till slutet augusti. Minst.

Bästa, bästa helt enkelt.

Nu, ännu ett avsnitt av House of Cards innan det är nannedags.

Tjo!


Kommentarer

 1. Låter som om ni också hade en toppenhelg :) jag bara älskar dina fina bilder från trädgården!

  kram!

  SvaraRadera
 2. Låter som en superhelg! Snygga modeller också!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg