Lite från ovan


Idag får ni en bild från gårdagens äventyr upp för byggnadsställningen hemma. Det ger en verkligen ett annat perspektiv på saker och ting att se dem lite från ovan.


GOD MORGON!

Tisdag.

Det är en sån där varm morgon då man vet att hettan kommet bli intensiv och underbar. Jag sitter på tåget med min dagliga latte macchiato från Espresso House på Lunds station i handen och blickar ut över ett nyvaket skånskt landskap som är så vackert att det är svårt att släppa blicken från dess skönhet.

SommarSkåne, som jag älskar dig.

& ryssvärmen är på väg och kanske får vi den varmaste midsommar på år och dar. En sån när kvällen aldrig vill ta slut och vi stannar ute tills solen vaknar.

Men vi är inte där än, först ska jag ta itu med den här dagen, dagen då det är sju arbetsdagar kvar till semestern och vi har skickat ut ett välkomstbrev till våra bröllopsgäster för att tacka dem för att de vill dela den här upplevelsen med oss. Då det måste bokas tid för klippning och manikyr, kolla kläder och skor. Då det bara är två veckor tills vi åker.

Sju arbetsdagar, fjorton vanliga dagar. Sen susar vi nedför autobahn med hjärtat bultande av iver och förväntan och kärleken och äventyret ligger framför oss.

Som jag längtar.Kommentarer

  1. Låter underbart tycker jag! Härlig resa önskar jag er och vilken fin trädgård. Xx Nilla

    SvaraRadera
  2. Är så imponerad över er fina trädgård. Så genomtänkt.

    Tänk att det bara är två veckor kvar!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg