Kläder till sexåriga killar & sånt.


Goder afton!

Idag är det låtsasfredag och jag sitter i soffan och ska försöka se första avsnittet av House of Cards. Återinstallerade Netflix igen, nu när de fått lite mer innehåll än det ganska dåliga utbudet de hade innan årskiftet, och påbörjade House of Cards i går med Johan. Men jag somnade efter fem minuter.

Han såg dock klart första avsnittet och sa att det verkade lovande så nu måste jag ju komma ikapp, så att vi kan se nästa avsnitt ihop. Ni vet, i-landsproblem och sånt...

Hur som haver. Idag har jag hämtat ut paket från H&M. Alltid lika kul! För ett tag sen hade H&M 50% rabatt på ett gäng utvalda plagg och då passade jag på att handla till Wilson. Det vankas bröllop på varmare breddgrader och risken är att han tycker att hans svarta kavaj och väst är i varmaste laget. Så jag införskaffade ett chinos-set istället, lite svalare och lite mer somrigt. Så får vi se sen vad det faktiskt blir på själva bröllopsdagen.

Eftersom det var halva priset så köpte jag även en randig tröja jag suktat efter ett tag, en härligt röd och mysig hoodie samt ett par ljusa chinos. & så kepsen då förstås. Hela kalset gick på ungefär femhundra kronor, det är ganska bra för en sommarkostym, ett par byxor, en huvtröja, en tröja och en keps till en liten kille på sex år.

Idag kom min skatteåterbäring så jag köpte faktskt en present till mig själv men den får ni se i morgon kanske. & så vankas det födelsedagsfirande,   finaste Inez fyller nio år idag och vi ska fira henne på restaurang i morgon. Så det kanske ni också får se... så småningom :-)

Men nu, House of Cards.Kommentarer

  1. Jag kan inte låta bli att tänka på hur fantastiskt det är att ni har funnit varandra. Du och Johan och barnen. Värmen och det vackra.
    En del barn har en mamma, andra har ingen alls. Några har en mamma utan att det ger något. Och så finns det de som har en mamma och en extramamma, de som fått en bonus i livet. Så som det är med dig, Heléne. Du är bra du. <3
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg