En synnerligen färgsprakande lördag!Hej härliga lördagskväll, som jag har längat!

Dagen har gått i en rasande fart, från uppstigning till fem på eftermiddagen så var det bara kalas på schemat. Baka tårtan, dekorera, städa undan, fixa studsmattan osv, osv.

Men det blev å andra sidan väldigt bra så jag kan helt klart tycka att dte var värt det. Dessutom hade jag förberett det mesta i god tid så någon vidare stress infann sig aldrig.

Inez hade ju beställt ett karamellkalas och ett karamellkalas var vad hon fick. & dagen började med strålande solsken, blå himmel och 20 grader som snabbt eskalerade. Men tjugi i tre, tjugo minuter innan tjejerna skulle komma öppnade sig himlen och det öste ner.

Men det finns ju inte så mycket att göra åt saken, det är bara att acceptera och ta fram plan B.

Kalaset blev lyckat och vi blev bjudna på både dansuppvisning och ett rejält "Han heter David LindGREN! Åhh *pust, stön* hur gammal är du egentligen?" från tjejerna när jag undrade om det var David Lindström som gjort låten Skyline.

De är inte nådiga i sina omdömen :-)

Men mesta tiden gick åt att fixa med tårtan, den var ju inte riktigt klar när de första gästerna anlände till kalaset men det var bara att vispa vidare och låta Johan ta hand om kidsen.Men sen, ja jäklar va nöjd jag blev. Utan tvekan den snyggaste tårta jag någonsin gjort och det var inte speciellt svårt heller. Dessutom smakade den gott men man fick bara halva tårtan för hela gick inte lägga på tallriken, vilket vi inte riktigt hade tänkt på. Å andra sidan, en bit med fyra lager var ganska mäktig den med så jag tror snarare att det var ett lyckokast att vi inte ens försökte oss på att ta hela.
Ja och så ser den ut. Tårtan, myten, legenden :-)

Men nu måste jag gå och lägga mig, jag gäspar käkarna ur led snart och huvudet är mosigt som om någon hält in tapetklister innanför skalet.


Natti, natti!

Kommentarer

  1. Men jisses vilket kalas! sannerligen ett karamellkalas, på flera sätt. Och vilken cool tårta!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg