Dip dye


God fortsättning gott folk!

Hoppas att ni har haft en överdådigt underbar midsommar och ledig helg.

I Skåne har vi just nu ett väldigt ambivalet väder som är rackarns svårt att förstå sig på. Vilket gör att dagens aktiviteter är ytterst spontana. Vilket resulterade i att jag råkade köpa en klänning. Det är sånt som händer sådana här dagar då vädret inte kan bestämma sig.

Klänningen kommer från Vila och är en tunn skön sak som riktigt skriker fransk, pittoresk by och långa heta nätter med kvällsdopp och sandiga barfotafötter. Blommor i håret och jag framåtlutad i en stol, djupt försjunken i viktiga samtal som blandas med en massa förlösande skratt.

Ett glas kall champagne i handen och blicken fäst på min älskade som spelar gitarr medans vi andra förlustar oss med franska ostar, vindruvor och ännu mer champagne.

En frankrikeklänning, vad kan vara mer passande än det?
Kommentarer

 1. Ja, det syns ju klart och tydligt att det är en sån!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Åhhhh, suck vad fin den var! Vilken butik hittade du den i eller finns deg en speciell Vilabutik?

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-)
   Jag hittade den på Vila-butiken på Nova i Lund. Tyvärr verkar den inte finnas på deras webbsida, http://se.vila.com/?forcecountry=SE, men det finns Vilabutiker både på Entré, Emporia och Burlöv Center (tror det finns en på gågatan inne i stan också) så kolla där, fanns i blåa nyanser också.

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg