Bröllop - en månad kvar.


Min snygga man på vår första bröllopsdag i fabeuari i år!


Idag är det en månad kvar tills vi sätter oss i bilen och styr kosan mot Peymeinade. Den lilla staden där vi hyrt två hus med en stor trädgård och en alldeles egen pool. Där vi ska spendera en vecka med några av de finaste vi vet, skapa minnen, fira kärleken och bara ha det alldeles fantastiskt.

Vi har påbörjat förberedelserna i en större skala nu. Sitter vid ett bord sent om kvällen och visar varandra de framsteg vi gör på var sin dator. Sätter ihop tankar och ord tills de bildar raka och inspirerande meningar. & så skrattar vi lite åt allt det här, hur roligt det är och hur rätt det känns att inte ha ett stort bröllop med en stor fest utan att faktiskt dela det med några få men att då göra det ordentligt, ha klackarna i taket en längre stund. & sen kunna fira med en större grupp senare, när allting lagt sig och vi hunnit pusta ut.

Vi har kul när vi förbereder och ingen stress (än). Det är en ynnest att ha möjligheten att göra på det här sättet, även om det inte har varit de rakaste av spår i form av husbokning och bröllopsfestbokning så har det varit förhållandevis enkelt. & det runt omkring? Ja det är kul, det är stimulerand och det behöver inte följa några som helst riktlinjer så länge vi själva är nöjda.

& jag längtar så, vi längtar så. Tänk er bara, att få en hel veckas tid med dem man tycker om, med sådana man sällan träffar på grund av avstånd. Sådana man träffar ofta men inte flera dagar i rad. Sådana man skapar minnen ihop med. Sådana man älskar. & vi i vår lilla familj, vi får två veckor av sånt.

Det är grundtanken med vårt bröllop, att vi vill dela det med fler, skapa minnen och umgås med några av de viktigaste i våra liv, att de ska få ta en ordentlig del av det som är oss, det som är vårt.

Den här resan ska bli en sån resa som vi pratar om om 20-30 år. Minns ni när... Kommer ni ihåg huset vi bodde i... Så roligt det var när du... Ja ni vet, sånt där som bara de som varit med kan förstå och relatera till. Sånt som gör vissa relationer extra speciella.

Sånt som bygger kärlek.

Kommentarer

  1. Åh så spännande - och vilken härlig, härlig idé.
    Kram Jannike

    SvaraRadera
  2. Känner mig rätt säker på att det kommer att bli fantastiskt!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg