Att fira kärleken.LES HALLES - LUND 

I onsdags firade vi ett år, ett år som förlovade. Att det var ett år sen vi befann oss på Huset på Svalbard och Johan tog fram en ask med två vackra ringar i. & nu har det alltså gått ett år och ett bröllop har redan passerat och ett andra är på intågande. & vi gillar ju att fira, vi tar varje chans vi får att hylla livet, kärleken, framgångarna och om inget annat: oss själva.

Så i onsdags bjöd Johan in mig på supé på en av våra favoritrestauranger i Lund, Les Halles. & det är som att förflytta sig till en krog i Paris, förutom att ingen röker och servitörerna inte pratar franska, och det finns liksom inget att inte älska. Till och med toaletten är underbart bedårande med Marrakech-klinkers och en vacker kopparsink. & ute i restaurangen hänger det stora ljuskronor och på väggarna sitter det svartvita foton och en tavla över Paris alla arrondissement.
Vi fick ett litet rart bord för fyra intill den innersta väggen, med utsikt över hela restaurangen med de stora fönsterna och Botulfsplatsen åt ena hållet och köket med all dess aktivitet åt andra hållet.

& runt omkring satt det sällskap i varierande storlekar som skrattade fötjust åt någons skämt, bjöd varandra på små munsbitar och log och stimmade som bara glada och lite vinstinna människor gör.

Vi firade oss själva med ett glas Tattinger till fördrink, en underbar Entrecote till varmrätt och ost & jordgubbar till efterrätt. En bra komponerad trerätters alltså.

& när vi lämnade restaurangen var vi mätta, glada och lite bubbliga inombords av lycka. Precis som det ska vara när man precis firat ett år av något fantastiskt, något underbart.

Att fira sig själv och kärleken, det är nog det bästa.

Kommentarer

  1. Det finns få saker som är så bra som att fira sig själv & kärleken! Låter som om ni hade en fantastisk kväll på ett underbart ställe :)
    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg