Tingeltangel


Det härliga med marknader är ju att det finns så mycket att välja på, både sånt man gillar och sånt man inte gillar. Oftast består marknader likt den i gamla stan på Rhodos av 99,99% sånt jag inte gillar men några guldkorn fanns det.

Som en ring med ett vackert kors. Jag är ju tokig i kors så denna passade mig perfekt. Jag och Inez införskaffade oss två olika Heléne -och Inezarmband för övrigt, dels fjärilsarmbandet, jag svart, hon grönt. Dels det handbankade runda armbandet med svart band. Något typiskt Rhodesiskt tydligen. Något jag såklart inte mindes namnet på. Det gör jag aldrig (Google är min bästa vän!).

Sen köpte jag även ett ermband med Fatimas hand (Hamsa) som jag tycker är en otroligt vacker symbol (precis som korset). Gillar symboler/former även om jag inte tillber någon av de religionerna de må vara skapade av/för/tillhöra.

& till slut avslutade jag med ett enkelt vitt armband som blir fräscht mot solbrun hud. Lagom mycket tingeltangel för en lagom stor summa. & så är det ju lite minnen från vår Rhodosresa om inte annat. Det är härligt att kunna ha och tänka på.


Kommentarer

 1. Sommararmband. Fina hela högen. Jag gjorde såna bankade armband och ringar i skolan, alla blir olika men ändå lika fina.
  Hoppas att ni njuter exra mycket av denna sista dag i Medelhavet. Snart är ni hemma i ett somrigt Skåne igen. Rapsfälten står lysande gula och syrénerna sprider väldoft.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vi kom faktiskt hem natten mellan söndag och måndag men det framgår inte så tydligt :-D
   Skåne är så vackert just nu att jag nästan får hjärtsnörp av kärlek till detta vackra landskap.

   Kram

   Radera
 2. Det handbankade runda med svart armband gillade jag skarpt! Ursnyggt.

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får åka till Rhodos och käöpa ett ;-)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg