Snart (färdig)packadInez coola skärmkeps och häftiga badshorts


Att packa alltså... det tar längre tid än man tror, det gör ju det. & jag har väl gått av och an här i några timmar och försökt få ordning på väskorna och försöker verkligen att inte glömma något. Nu packar jag dessutom två väskor eftersom den lilla damen jag ska åka med var sådär begistrad över att packa sin väska. Jag fick tillåtelse att packa hennes väska också, lucky me! På riktigt alltså. För trots att det tar tid så är det ju kul! Det ger en förkänsla av resan och resepirret kommer igång och drömmarna om det blå havet och de uppvärmda poolerna blir märkbart tydliga.

Medelhavet.

Det är ju så, att älska medelhavet medför svår längtan mellan gångerna och när det är dags att återse denna underbara region så får jag något drömskt i blicken. Nu var det förvisso 19 (!!!) år sen jag var i Grekland sist men vem räknar. Otaliga gånger har jag istället besökt Barcelona, Mallorca, Ibiza, franska rivieran, Italien och Malta och fått min släng av Medelhavet.

& nu ska jag återse Grekland, Rhodos denna gång. Äta tsatsiki, souvlaki och känna medelhavets ljumna vindar blåsa mitt hår torrt efter dagens första dopp i poolen. Höra grekiska toner, se vitkalkade hus och mängder av blåvitt porslin. Visa Rhodos stad för Inez, bada mig skrynklig och förhoppningsvis inte drabbas av för mycket regn.

Alldeles snart är vi där, bara en natts sömn och en flygresa bort. Sen är det jag som fläker ut mig i en solstol och älskar livet lite extra.

Lucky me!

Gosedjuret får följa med.

Fullpackat.

Klänningar, linnen, shorts i långa rader packas ner.

Kommentarer

  1. Jag gillar inte att packa... Jag packar ner alldeles för mycket saker som man sedan inte använder ;)
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg