RyggradlösKlänning från H&M.Godmorgon kristi torsdag!

Måste blanda ut mina trädgårdsinslag känner jag, för förvisso är det härligt med grönska och soldis och fina blad men bara i en viss utsträckning. Så nu får ni lite bilder på mitt senaste inköp, en festblåsa från H&M som fick följa med mig hem igår.

Det är en lång, ärmlös ljusrosa/aprikos sak med djup ryggslits som kräver sina förberedelser. Tänkte att den ska få rastas i Frankrike när kvällen nalkas och vinet korkats upp och det är dags för ännu en lång och underbar middag. Det är en klänning gjord för sådana där tillfällen, eller kanske för att spendera en afton på en yacht utanför Monaco eller inne på kasinot.

Nåväl.

Det är kanske inte en klänning för alla tillfällen men ibland måste man köpa sådant som man blir kär i, även om det inte kommer användas tusen gånger utan bara ett fåtal. Men de gångerna kommer vara minnesvärda, speciella och hänförande.

Sen att jag redan köpt två andra lång finklänningar kanske jag inte behöver prata så högt om... Men det är ju så många dagar på en vecka... Alla kan användas.
Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg