Några av de finaste ♡♡♡

Min coola häftiga, envisa, starka kusin,
Vackra Anna

Vi var i Stockholm i helgen, för att se Bruce Springsteen. & trots att det var en fantastisk konsert i en enorm arena så var det ingenting mot att få hänga med några av de finaste. Som min fantastiska kusin Linda och hennes vackra fru Anna (eller fru road rage som jag och Johan numera kallar henne ;-) ). Att få hänga i deras närvaro och få ta del av en fantastisk gästfrihet (nybakade scones, taxiverksamhet, värsta hotellsängen... bara säger) kändes faktiskt som en riktig ynnest och jag ser verkligen fram emot att få träffa dem snart igen. De är två riktigt coola brudar och jag älskade att höra deras sköna jargong dem emellan. Jag tror dessutom att de skulle gilla Inez och Wille galore och att kidsen hade hittat nya idoler och förebilder i sin närhet.

Finaste svärmor


Min vackra, vackra svägerska

Förutom det vackra paret så hängde vi med min allra vackraste svärmor (har förvisso bara en men vacker så det förslår, det är hon) och superheta svägerska. De två är dessutom också några av de snällaste jag vet och det är alltid värme, kärlek och en oändlig ström av omtanke från dem. Det är sådant jag uppskattar mycket eftersom jag är likadan (tror jag...).

Mitt hjärtas Molly

Roligaste och snällaste Torsten!


& så ska vi inte glömma bort de två gosebjörnarna: Torsten och Molly! De må förvisso ha olika mål i livet men de är lika genuina och ärliga och det gör dem lätta att älska. Så lätt är det ibland. Det behöver inte vara svårare än så.
'

Kommentarer

  1. Vilket sprudlande inlägg, Heléne! Glädje överallt. Och fina bilder, som alltid.
    Ha en fin onsdag!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg