Me love looong time.Chuck Taylor - Converse 

Mina favvo-favvo-favvos alla kategorier.

Jag är fullkomligt galen i Converse, det har jag nog avslöjat innan, och jag älskar att köpa nya färger och alldeles alldeles rena! Dock är de ju svindyra i Sverige så jag brukar passa på i New York, dit jag inte har någon resa inplanerad tyvärr (första gången på fem år jag inte har en resa inplanerad till NY...). Men moin kompis har. & kompisar gör kompistjänster :-) Så hon ska få en lista med förslag på de skor jag skulle vilja ha, sen får hon välja de hon hittar helt enkelt. Jag vet allt för väl hur svårt det är att faktiskt köpa skor åt andra, färgen de vill ha finns aldrig.

Men jag garderar mig. Dessa ovan är de jag vill ha allra mest, Washed neon orange. Gud va jag älskar dessa redan. & just därför kommer de med stor säkerhet inte finnas, det brukar vara så när jag vill ha en specifik Converse-färg. Men det finns ju alternativ och i "värsta" fall får hon gärna köpa ett par vita till mig, de går alltid hem och jag brukar ha ett par vita på lager att ta fram när mina senaste vita till slut är för skitiga eller för trasiga för att använda.

Ja, är man en junki så är man.

Jag skulle ju utan tvekan kunna beställa en fem, sex par Converse av Å men jag förstår ju att hon kanske vill ha lite plats i resväskan till sig själv :-D Så jag "nöjer" mig med ett par (nöjer som i är toknöjd över att ens få chans till ett par).

Så om två veckor eller så så kanske ni kan få se ett par nya Converse på den här damens fötter. Finfina grejer det!


Kommentarer

 1. De blommiga! Underbara. Färgen på de översta är riktigt somrig. Håller tummarna för att du får de du vill ha.

  SvaraRadera
 2. Jag är också Converse fantast. Jag vet inte hur många jag har, men det är några stycken. Jag skulle vilja ha den blommiga, verkligen snygga!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 3. Åh vill ha. Ditt första handsval. Såååå snygga. Jag kör i princip alltid vita. Höga eller låga. Ibland blir jag lite crazy och köper något annat. Men de där aprikosa vill jag ha

  SvaraRadera
 4. Den färgen var läcker. Håller med dig. Jag har aldrig haft ett par Converse, men jag tycker de är ascoola. Men, ärligt talat, blir det inte toksvettigt och får man inte tokont i ryggen eftersom de inte har nåt stöd för hålfoten. Tant, ja jag vet ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg