Kitchen & Table

Det bidde ingen långturning då finrestaurangerna ombord på båtarna har lagt ner. What a bummer! & det märkte ju inte vi förrän vi irrat omkring en stund och letat efter restaurangen... Så vi åkte fram och tillbaka en gång, tog en för-korv och klev av i Helsingborg igen och gick till Marcus Samuelssons satsning Kitchen & table på Clarion Hotel, vilket ligger mitt i stan. & ni får ursäkta bildkvalitén, jag hade inte finkameran med mig :-)

Det var ganska mycket folk och bokningar så vi blev visade till det bakre rummet vilket passade oss utmärkt. Lugnt, tyst och mysigt och som gjort för lite kärleksdating.

Väl där fick jag en supergod drink med grand maniere, hallon, basilika och svartpeppar. Supersweet! Till middag tog jag en pasta med broccoli och pesto men det var så mättande att jag knappt orkade äta upp hälften.

Johan åt en varation på en ceasarsallad som verkade ha varit bra (jag frågade, han mumlade något till svar jag inte riktigt kunde tolka, kanke beroende på att han hade munnen full av mat)

Mysigt ställe, god mat och ett alldeles fantastiskt corn bread som jag nog nästan hade kunna äta enbart, med mycket saltat smör. Mmmm....

Hit kommer vi nog igen, framför allt kommer vi nog gå ut lite mer i Helsingborg nu när jag jobbar där, det är ju kul att upptäcka en ny stads och dess kulinariska begivenheter.

Sundets pärla alltså. Bra skit det.

Mmm, mumma.
Härliga bilder på väggarna

Snyggaste mannen.

Inredning/Marcus Samuelsson

Snygga toaletter.

Kommentarer

Populära inlägg