Inuti en knallpulverpistol.Fina Pia.


Igår dog Internet! Jag och Johan videochattade om världsliga ting när helvetet brakade lös ovanför mitt huvud och Johan fick många roliga bilder på hur jag skräckslaget satte händerna för öron och ansikten som om för att undkomma dånandet.

Som att sitta i en knallpuverpistol. Skojar inte!

Fi fan!

& efter ett tag slog åskan/blixten typ ner precis där jag bor för det small så in i och sen dog nätet och det enda jag jag hade kvar på skärmen var en fastfursen Johan. Det var bara att gå och lägga sig och försöka somna mellan två knallar. Till sist gick det.För övrigt var det en mycket bra kväll med väldigt god mat och trevligt norskt sällskap i form av Pia och Britt. (mina ragg för kvällen) Inez förstod inte hälften av vad de sa och den unga Pia förstod nog inte vad vi sa men det gck bra ändå. & kvällen avslutades med en show av Dreamgirls, fyra tjejer som gav en dansguide genom historien, oftast i minimala kläder... Mången man satt med lystra blickar kan jag berätta.  Bilder kommer senare.


Showen var ingen kioskvältare men höll som hotellunderhållning och tjejerna jobbade stenhårt och jag var grymt impad av att de lyckades komma ihåg alla danserna, jag som har svårt att komma ihåg en!

Nåväl.

Idag är det en ny dag och det var varit fint väder hela dagen med någon enstaka timme med moln. Men underbart varmt och skönt och underbart. Dock är poolen så kall att jag som blivit en kylling på äldre dagar beter mig som min mamma gjorde när jag var liten. Nästan iaf, jag kastar mig inte bakåt på rygg när jag går i (varför gör man så?) men jag iiiiaaar och oooaaar och aaaar och tycker det är fasligt jobbigt att kliva i det kalla vattnet.

Uppvärmd pool my ass!

Nu ska vi göra oss i ordning lite och bege oss in mot Rhodos stad, Inez vill så gärna gå på marknad så det ska vi göra. Helst vill hon hitta fina stenar som hon kan köpa till sin samling. Kanske hittar vi fina armband och lite andra roliga saker.


Kommentarer

Populära inlägg