Ime apo ti Zoidhia

Hej från molninga och åskiga Rhodos!

Nu är vi framme, eller ja, vi har varit framme i fyra timmar men det finns ju viktigare saker att göra än att blogga. Speciellt om man är nästan nio år och älskar att bada. Då kan man inte snabbt nog få lov att plumsa ner i poolen. & vi hann knappt innanför rummet innan resväskan slets upp och kläder slängdes runt omkring i rummet i jakten på baddräkten. & sen var det bara att bege sig ner till poolen, förutom den lilla detaljen att vi var tvugna att handla poolhandukar, man fick nämligen under inga omständigheter ta med sig rumshanddukarna ner till poolen & eftersom jag är en väldigt ordentlig flicka så gör jag som jag blir tillsagd. Så jag och Inez knallade ner till hotellets supermarket och införskaffade var sin randig handduk, lite läsk, vatten och lite snacks (måste ju ha snacks vid balkongmyset).

Men sen. Sen kunde hon äntligen få bada. & när hon väl är i vattnet så är det inte mycket som får henne därifrån, det är hur mysigt som helst att se. Även om jag själv stannade kvar i min solstol med både kjol och linne på mig. Utan strålande sol (alternativt 40 grader) = inget bad för mig.
Badkråkan!

Helt ensam i poolen, vilket är helt förståligt men säkert väldigt ovanligt. Men lika glad var hon för det, som ni ser.
Vi fick till och med lite poolutsikt från hotellrummet, som för övrigt är ganska stort med en enorm balkong och världens minsta tjock-tv, med tillhörande dåliga bild och okollbara kanaler. Men vi ska ju inte se på tv så det är ok, det är bara lite konstigt. Det var många år sen jag såg en tjocktv.

Nu är klockan halv åtta och jag har lovat Inez att gå ner och hoppa lite studsmatta (hon, inte jag, aldrig jag) innan middagen. Sen blir det nog en tidig kväll för den lilla damen är otålig och på lite gnälligt humör vilket säkert beror på att jag väkte henne fem i morse. & vem skulle inte vara det.

På återseende!


Kommentarer

 1. Vilka härliga bilder!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt ni kommer att ha det den här veckan. Jag och liten M ska snart åka iväg på mamma/dotter-resa till Lollo & Bernie. Sunwings söta maskotar. Det blir mycket poolhäng för oss också. Ha det underbart. Kram

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! Hoppas ni får en helt underbar vecka!

  SvaraRadera
 4. Åh jisses så härliga bilder!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg