Hello! Greece calling!

Melodifestivaltajm baby!

Lördag och Eurovision song contest verkar vara grejen på allas läppar (aldrig har jag sett så mycket uppmärksamhet på fejan som vid denna ESC, måste vara att Malmö is da shit). Vi ska förhoppningsvis få lite glamour och Petra Mede här nere också, kl 22:00 är det Melodifestival på hotellet men risken är att den visas på en 42 tummare, vilket kan vara lite litet för ett hotell med sisådär 300 gäster. Men vi får se, kanske fixar de till något riktigt galant åt oss.

Frågan är ju om vi kommer orka vara uppe så länge, efter gårdagens breakdown är jag nu redo för lite vad som helst. Dock sov hon till halv tio idag (DET har jag inte varit med om under mina fyra år med henne så wow!) och vaknade som världens solstråle, sjungandes och skrattandes. Jag var dock trött då jag inte somnade förrän två efter mycket tänkande, oroande och gnagande känslor. & vaknade vid åtta och hoppades att hon skulle vara glad när hon vaknade. Nu är hon förvisso i princip alltid glad så det fanns inte så mycket att oroa sig över. Men det är lite utelämnande att vara den enda "föräldern" här. Jag vet ju att jag inte har samma utrymme som hennes riktiga mamma och pappa, man har ju inte det som bonusförälder, såklart. Minns ju själv vad jag tyckte om min styvpappa och det är givetvis något som oroar mig ibland (what goes around, comes around). Å andra sidan, Inez är en ängels heliga moder jämfört med hur jag var som liten, eller iaf hur jag minns att jag var. Har ju tyvärr ingen att fråga.

Men strunt i det nu! Nästa sista dagen här, i morgon kväll vid halv tio går bussen till flygplatsen och vi återvänder till Malmö och vardagen. Önskar vi kunde stanna längre, här är så varmt och skönt och slappt och god mat. & jag behöver inte diska, tvätta kläder eller bädda sängen (städa kommer jag dock inte undan, både jag och Inez lägger gärna kläder över alla stolar som finns).

Fast jag saknar Johan så jag blir tokig så på sätt skulle jag gärna åka hem idag! Det var väldigt länge sen vi var ifrån varandra så här länge, även om det händer ibland, han åker iväg på affärsresor till Tokyo och USA och jag åker på nöjesresor. Men jag saknar att prata med honom, även om vi skypar varje dag så är det inte riktigt samma sak tyvärr. Men snart så! På måndag ska han få världens största smackkyss och kram!

Men nu gott folk, dags att svida om till paljettklänningen och inta Europa (yeah right...)

Puss & kram på er!


Kommentarer

  1. Skönt att humöret var ett annat efter en god natts sömn!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg