Hellenska republiken

En ung dam som börjat tröttna på att få en kamera i nyllet hela tiden.

Jamas!

Nätet (som jag betalat dyrt för) är lite si sådär så jag visste inte ens att jag fått upp gårdagens inlägg förrän nu på eftermiddagen då jag äntligen (sååå beroende jag vet!) kunde surfa utan att hela tiden bli utslängd. Men det ÄR jobbigt att vara utan när när man är van vid konstant uppkoppling och det är ännu mer irriterande när man betalat en massa pengar för en vara och sen inte får den.

Men jag stegade ner till receptionen och klagade lite och vips hade jag ett wifi-modem i handen och efter mycket om och men har jag nu bra uppkoppling på rummet. Vid poolområdet funkar det bra med mobilen.

Bra saker att ha wifi till: Skypa med älsklingen (viktigaste), se till att Inez kan roa sig om hon blir allt för uttråkad (ni anar inte hur lätt åttaåringar bli uttråkade), facebooka och instagramma, läsa gmail och nyheter och söka på viktiga saker som marknader i Rhodos stad.

Hotellfontänen.


Dagen har varit... intressant. Fint och soligt på morgonen men vid halv elva brakade ovädret loss och det blixtrade och dundrade som sjuttsingen, lite obehagligt när åskan är så tätt inpå att man knappt hinner räkna mellan blixt och knall. & det regnade, det regnade så barockt mycket att jag sällan sett sådana regnmängder, och inte så länge!

Efter tre och en halv timme sprack himlen upp och vi kunde snabbt slänga oss i solstolen respektive poolen, bara för att det alldeles strax skulle börja smådugga och dundra igen. Jaja. Men jag hann i alla fall ragga upp en norsk mamma och hennes tolvåriga dotter för en gemensam middag ikväll.
Way out of my comfort zone men vad gör man inte när tjejerna simmar runt varandra som hajar runt en bit kött. De vågar inte riktigt men de vill så gärna. Så jag tänkte försöka hjälpa dem på traven, vilket underlättades av att mamman pratade mycket från början.

Men nu ska vi snart springa ner till lobbyn och möta upp dem, vi hoppas på en trevlig kväll och att morgondagen inbringar mer sol.

Hejsvejs!
Inez på grillen i väntan på mat.

De hade dekorerat fint med raggarslang

Poolområdet by night.

Hittade en liten söt groda som var ute efter ett kvällsdopp. Inez var övertygad om att det var en Pilgrimsgroda till hennes far framhöll att det var inte var troligt då de lever i Sydamerika (och Centralamerika enligt google). Personligen kan jag inget om grodor förutom att jag inte vill bli påhoppad av en, och inte kyssa någon heller.

Kommentarer

  1. Vilka fina bilder. Kul att barnen får kompisar ;)
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg