Gör om mig.


Trädgården för en vecka sen/ sju månader sen/ ca två år sen.


Jag har visat före och efterbilder innan men nu märker jag ju hur stor skillnad det faktiskt är på när vi flyttade hit och på vad vi har gjort under ca två års tid. Det är en enorm förvanligt, inte tal om annat. Det är svårt att inte bli inspirerad av vad man faktiskt kan åstadkomma.

När vi flyttad hit var det en djungel på framsidan och snåriga hallonbuskar där vi idag har vår "berså". Det fanns ingen utgång i muren och inga sittplatser eller någon som helst slags insyn från gatan.

Nu är det öppet, ljust, användbart och fint (tycker vi iaf). Johan kallar det lite skämtsamt för parken :-) & nu bygger Johan och vår underbara granne Anders plintar och staket mellan våra tomter, inget insynsskyddat utan mest avgränsande och med möjlighet för en kaprifol att få växa.

& salladen har börjar visa sina blad, jordubbarna har gröna små gubbar och klotkörsbäret växer så det knakar. & inget av det fanns när vi flyttad hit. Vi har gjort allting själva (mest Johan) och det är faktiskt helt underbart att ha fått se det växa fram. Fast allra mest underbart är det givetvis att kunna trivas så bra med vår trädgård som vi gör, iaf framsidan, den börjar bli perfekt för vår smak.

& något av det bästa är att det knappt behövs rensas ogräs eller hållas efter.  Vi är ute efter en lättskött trädgård, en sådan man kan njuta av och inte hela tiden behöva jobba i. & vi är på god väg, även om Johan får arbeta ganska mycket på vägen dit...

Hur så helst så är det både kul att ta del av och visa upp, kanske någon får en idé och lite inspiration av det vi gjort hitintills.

Vi är iaf väldigt nöjda och glada.


Trädgården i mars 2011 och i juni/juli 2011

Trädgården i september 2011 och juli 2012

Kommentarer

  1. Så fint ni får det! Visst är man stolt när man lyckats åstadkomma nåt sånt här (även om det nu är din man som gjort det mesta).

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg