Energichock


Det är annorlunda, att ha all den här plötsliga energin. Men bra, det blir gjort mycket mer än jag tänkt mig (även om tvätten förvisso fortfarande ligger utspridd på bordet i väntan på vikning) och det är ju alltid välkommet.

Så idag blev det namnskyltar, eller kanske snarare placeringskort, till kalaset på lördag, muffins i två färger och cake pops.

Var tvungen att provsmaka cupcaken men vill inte dekorera den förrän på lördag så jag slängde på lite vit choklad och strössel och det var fasligt gott det med, även om jag alla gånger föredrar något fluffigt som en philadelphiablandning eller en smörkräm.

Hade hoppats på en lite mer skiktad kaka men det blev lite så och så där med mängden röd och vit smet. Men det blev nog bra så här också, lite innovativt ;-)

Men nu är jag lite slut, både i kropp och huvud och måste krypa ner i sängen och få några timmars sömn. I morgon vankas det sommarfest på jobbet och jag som skulle plocka fram vad jag hade tänkt ta på mig redan nu ikväll... Det kommer bli en busy morgon tror jag.

God natt & dröm sött.

Kommentarer

Populära inlägg