Dagens moi!Dagens jag på språng

Med ben som inte skrämmer slag på folk rent färgmässigt vågade jag mig ut i kjol och nya vita converse idag (nya med modifikation, köpte dem i NY i augusti förra året men har sparat på dem tills det kändes rätt). Efter en vecka i solsken och värme är det plötsligt svårt att reglera hur man ska klä sig, idag var det varmare ute än inne... Bara en sån sak.

Idag har jag lämnat Inez hos sin mamma och gjort lite ärenden på stan. & bråkat lite med en busschaufför som bara körde förbi vår hållplats där vi hoppade av. För att göra en lång historia kort så behöver busschaufförer tydligen inte stanna på alla busshållplatser. & jag som trodde att det var lite av grejen med bussar. Tydligen inte.

Så nu vet ni det.

Jag har även fixat lite vackra småsaker till bröllopsfestresan som det ganska snart är dags för. Bara sex veckor tills vi hoppar in i bilen och styr kosan mot den franska riviern. Mmm, lovely.

Men innan dess ska massor av saker fixas, my oh my vad mycket smådetaljer  som behövs styras upp.Tur jag har min "lilla" rosa bröllopsanteckningsbok. förvisso står det nästan ingenting i den då det mesta finns samlat i huvudet på mig men det är ju bra att ha en anteckningsbok, det ÄR ju det. & jag SKA börja fylla i den, bara det att jag inte vill att där ska vara en massa slarvtext och dumt klotter och om det är något jag är bra på så är det att slarvskriva till mig själv och göra det hela osnyggt. Boken ska ju vara fin!

Lite moment 22 där liksom, vet inte riktigt hur jag ska komma runt det men det blir nog bra.

Nu ska jag fixa till lite Ceasarsallad så att jag och min snygge man kan få äta en först middag ihop på allt för länge.

Ha det fint därute!
Kommentarer

 1. Supersnyggt! Så härligt glad man blir av din outfit!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 2. Fina kläder, du ser skitsnygg ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gulligt kära du. Man får ju passa på när huden inte skär sig mot det gula liksom ;-)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg