Att vara tillbaka.
Hello blå himmel!


Sitter i köket och fryser en aning. Det är nog inte mer än fjorton grader ute just nu och jag kan inget annat än att längta tillbaka till värmen på Rhodos. Den här ruggigheten som uppstår i Sverige är inget för mig. & SMHI lovar verkligen ingen förbättring så jag ser framför mig hur jag får klä mig i tjocka tröjor och Hunters för att hålla mig varm och torr.

Men solen sitter kvar i mitt sinne och i min hud fortfarande, huden kliar lite som en påminnelse om värmen som nyss smekte dess yta och värmde allt innanför. & jag kan nästan, men bara nästan känna hettan mot fotsulorna från plattorna runt poolen som blev allt för varma att gå på fram mot eftermiddagarna. Jag gick vid poolkanten för att svalka sulorna precis innan det var dags att gå över en större yta, för att förbereda dem och kyla ner dem. Ändå nästan sprang jag fram, på tå, samtidigt som jag sa aj, aj, aj. Sådär som man gör när ovana fotsulor träffas av solens samlade timmar.

Men minnet av värmen suddas snart ut och den bruna huden kommer snart vara ett minne blott om det ska fortsätta på det här viset. Sådan tur då att det bara är sex veckor kvar till Frankrike och värmen igen. Tills dess är det bara att bita ihop och hoppas på att den underbara svenska sommaren trots allt kommer tillbaka och ger oss ljuva kvällar, heta dagar och långa nätter.

Tills dess tittar jag på mina bilder. & värmer mig i duschen!
Kommentarer

Populära inlägg