att förbereda ett karamellparty.

Tjenixen denna sköna söndag!


Om mindre än en vecka har vi karamellparty för en blivande nioåring här hemma, då måste det ju göras inbjudningar och knåpas på teaman och sånt.

Så jag tänkte visa inbjudningskorten jag knåpade ihop i torsdagskväll. Sent, allt för sent. Men de blev ganska fina tycker jag, lagom barnaktiga i stilen men ändå inte slarviga. Även om handstilen defenitivt kunde ha varit bättre men vid halv ett på natten, eller vad klockan nu var, så är det förlåtligt.

Jag har sprungit runt och letat efter randiga papper men har inte lyckas öht och blev till slut så trött på att jag och Inez hade en bra idé till kalas men att det inte fanns något att införskaffa på just det teamat. Men så föreslog jag detta för henna, att vika kalaslänningar i lite olika färger. Det är bara nio st bjudna på kalaset så det tog inte jätte, jättelång tid men det är ju heller inte gjort i en handvändning.

De hann i alla fall bli klara i tid och de ska nu vara utdelade på skolan och vi inväntar OSA så att vi kan planera godispåsar, tårta och cake pops.

Idag har vi besökt IKEA för att införskaffa ett rödvitrandigt tyg som jag tänkt ha som duk. Men när vi väl var där hittade vi ett lite annorlunda tyg som dessutom var en vaxduk som nog blir precis lika bra, och som vi dessutom kan ha användning för i fortsättningen också. Ett helt vanligt tyg hade vi nog fått slänga efter att partyt är avklarat.

Randiga servetter och sugrör är införskaffade, nu skulle jag bara vilja ha ett par stora runda polkagrisklubbor till bordsdekoration. Det får bli lite ballonger, tårtbyggeri och cake popsbakande också men det tar vi närmare kalaset, som är nu på lördag.

& så ska jag köpa turkosa godispåsar med vita prickar på på lagerhaus, allt ska vara karamelligt, randigt och prickigt. Får hoppas det blir bra och att lilltösen blir nöjd.

Men nu ska jag minsann dekorera mina cup cakes som jag plötsligt fick för mig att baka. Söndagar kan tydligen få vem som helst att bli religiös ;-)

Hej svejs.
Kommentarer

  1. My god. Gud så fina. Vad kreativ du är

    SvaraRadera
  2. Vilka fantastiska inbjudningskort! Hela idén för partyt är en stor tumme upp. Det kommer att bli så bra och flickorna kommer att njuta av varje minut. :) Du är bra du, Heléne!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg