Att älska det det som är.Sommar, så snabbt det gick. Plötsligt var det vår och sen var den över och sommarvärmen kom över oss. Träden fullkomligt exploderar runt omkring mig, det är nästan så att jag hör knopparna brista.

& på fältet som var torrt och brunt för bara två veckor sen målas nu gult i världens fart, rapsens framfart är för mig oerhörd och förbluffande.

Så snabbt det går. Lite för snabbt. Jag vill stanna upp explotionen, se till att få njuta av den lite mer, eftersom jag jar väntat och hoppats så. Men nu är den här, sommaren, eller i alla fall sommarvärmen. & jag ska inte klaga, jag älskar ju värmen, knopparnas bristande och den ljumna vinden.

& jag fascineras så oerhört av att jag förra onsdagen planterade små salladasfrön och att de idag brutit genom jordytan och visat sina första små, gröna såblad. & att få se de där små bladen gör att mitt hjärta hoppar ett extra skutt av glädje. Jag trodde det skulle dröja längre, att de kanske hade frusit ihjäl eftersom det var -4 på natten efter att jag bäddat ner de stackars små fröna i jorden.

Men nu är det varmt och skönt och idag stängde jag av värmepumpen och njöt av tystnaden som uppstod och den fantastiska känsla det är att veta att det är sommarmånader och värme framför oss nu. Det kommer sällan vara 6 grader kallt och jag kan med all säkerhet lägga undan mina vintervantar.

Nu är det bikini, klänningar och skor utan strumpor.

& det är långhelg och semester ovanpå det och på söndag åker jag och Inez till Rhodos och det finns verkligen ingenting att klaga på. Så jag lutar mig tillbaka i soffan, njuter av ett glas rosé och ser fram mot en vecka i medelhavet. Loves it!

Även om det just nu lovas regn och blåst på Rhodos nästa vecka...

Kommentarer

Populära inlägg