Äntligen fredag.

En underbar eftermiddag i Central park, NY, i augusti förra året. 


TGIF!

Helgen är här och jag och min älskade ska tura på Öresund. Ture & Göte here we come!

Som jag behöver detta! Helg, fint väder och ensamtid med min älskade!

& eftersom jag nu för tiden jobbar i Helsingborg och dagligen ser färjorna gå sin gilla gång över sundet så är det minsann synd och skam att inte tura när det är fredag, fint väder och ensamtid. Äta en räkmacka, ett glas vitt och njuta av utsikten av två vackra städer. Fläta ihop händerna över bordet, smeka en kind lite då och då, säga "jag älskar dig" med glittriga ögon.

Egentid med den man gillar mest i hela världen, så viktigt och så skönt. Speciellt efter en "lång" vecka som gjort hjärnan mosig, snurrig och inte allt för användbar. Att få prata av sig, få bli lyssnad på, få lyssna och ge förståelse och uppmuntran.

Få lov att sucka djupt och släppa dagens bekymmer, som lägger sig som ett lager damm över oss när det blir för mycket. Att få borsta av sig det där dammet och välkomna helgen med ett städat sinne, avslappnande axlar och ett leende.

Det viktigaste. Tilliten att jag kan säga vad jag vill, att jag aldrig behöver hålla tillbaka, att det finns en famn att krypa upp i när det behövs och ett skratt att få när jag levererar mina oneliners.

Uppmärksamhet, omtänksamhet och kärlek.

Finns det något bättre så säg!
Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg