Uppbokad.
Förkylningen verkar vara på väg bort för denna gången, tack och lov. Så i morgon får jag äntligen gå ut och njuta av vädret igen, ja, eller i alla fall regnet och molnen på väg till och från jobbet.

& så sitter jag och kollar över kalendern nu i vår, jag har fullt upp sex helger i rad och det känns lite ovanligt. Mycket resor nu, både privat och jobbmässigt.

I helgen ska vi på vårfest och det ser jag mycket fram mot. & efter det verkar vårvärmen komma på riktigt, ett tag i alla fall. Nästa vecka blir det en plötsligt planerad helg i Mariestad för sorgliga avslut. Helgen efter det ska jag till Stockholm på introduktionskurs och stannar en extra dag för lite shopping och sightseeing i huvudstaden. Sen bär det av till STHLM veckan efter igen för en Bruce Springsteenkonsert med svärmor och svägerska plus Johan, kusinhäng och kanske Fotografiska (om jag får önska). Eftersom jag tidigare endast varit i STHLM två gånger så är det rätt imponerande att lyckas trycka in huvudstadsbesök två gånger på en och en halv vecka.

Nu är vi inne i maj och helgen efter det drar jag och Inez till Rhosos, och där är vi även helgen efter. SEN är det planlöst ett tag framöver, men det fylls säkert på efter hand.

(& om jag inte övat på min flyrädsla innan så blir det gott om tid och tillfällen för det nu. Men de sista gångerna har det faktiskt gått riktigt bra så jag är inte sååå orolig, bara lite...)

Så jag gissar att våren kommer gå snabbt! & den kommer vara full av härliga upplevelser, fantastiska människor och förhoppningsvis lite sol och fina minnen.

Men jag behöver shoppingtips i Stockholm! Vad rekommenderas? Jag ska absolut gå på & Other Stories (H&Ms nya satsning) och H&M Home, kanske NK (bara för att), och Sturegallerian men mer då? Jag har ingen aning om vart de bästa affärerna ligger eller finns. Så jag litar på att ni har lite bra tips till mig som jag kan använda om två veckor.

& alla andra bra tips ni kan tänkas vilja dela med er av. Jag ska bo vid Stureplan/Humlegården (Elite Hotel Stockholm Plaza) så gärna tips runt omkring det området (för jag orkar inte sätta mig in i Stockholms kollektivtrafik, det är jobbigt nog med Skånes).

Men nu, horisontellt läge och Candy Crush.


Kommentarer

 1. Sturegallerian är ju alltid trevligt. Biblioteksg har många trevliga butiker. Bland annat Cos och other stories. Gena över norrmalmstorg. Kanske gå in på Zara. I pkhuset går du in på Mathilde. Fin indiska där också. Bredvid ligger NK. Åhléns är kanonbra också.
  Tell me what u want what u really really want.....
  Så skaru få tips. Ses på Friendsarenan

  SvaraRadera
 2. Vad mycket du har i kalendern! Se nu till att njuta av varenda dugg.

  I Stockholm bor du ju så att du kan gå från hotellet in mot Sergel och på varenda liten gata lär det finnas butiker för dig att hänföras av. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg