Som vi har längtat!

Vilken dag!

Sol, årets första korvgrillning ute, lite trädgårdsarbete och frisk luft. Härligt men ack så uttröttande tydligen. Gick och la mig för att kolla lite serier på datorn här på eftermiddagen men somnade tydligen och vaknade cirka fyra timmar senare. Så där jobbigt varm och obehaglig som man kan bli när man somnar med för mycket kläder på under ett varmt duntäcke mitt på dagen.

Det blir liksom en konstig dag när man sover bort fyra timmar av eftermiddagen/kvällen. Är fortfarande trött och skulle säkert kunna somna om igen och sova gott hela natten. Konstigt, är inte van vid den här tröttheten, är det det nya jobbet i kombination med en väldig trötthet från hemresan från Svalbard måntro?

Oavsett så är det ju härligt att sova, inte alla som har den möjligheten och lyxen (Jenny & Åsa).

Förutom det har dagen som sagt varit ljuvlig, årets första grillning, speciellt god korv från Per i Viken, ett litet glas rosé medan solen värmde våra ansikten och en upprensning av trädgården.

Ser verkligen fram mot fler sådana här dagar, det börjar liksom nu, den där våren vi har längtat efter. Nu känns det hoppfullt och prognoserna visar på tvåsiffrigt om cirka en veckas tid.

Lovely!


Kommentarer

Populära inlägg