På tå.


Klockan är allt för mycket och jag borde redan ha legat i sängen och sovit sen en timme tillbaka.

Men det gör jag ju inte. Av orsaker jag inte rår på (Skånetrafiken) och ett måste att packa, fixa och göra i ordning inför morgondagens Stockholmsresa.   Eftersom det inte finns någon garanti för att tågen går i tid i morgon (Skånetrafiken) så måste jag ta en taxi sjukt tidigt för att förhoppningsvis kunna ta ett tåg från Hyllie så att jag hinner med morgonflyget som går halv åtta från Köpenhamn.

Det kan bli spännande...

Jag har iaf beslutat mig för att flyga med enbart handbagage och det kan ju också bli en slags sport. Kommer min genomskinliga enliterspåse att komma genom säkerhetskontrollens granskande ögon? Jag försöker packa förståndigt. Förpackningar med mindre än 100 ml i varje och sammanlagt under 1 liter. Det borde gå, det måste gå.

Jaja, det borde tågen också. (SKÅNETRAFIKEN)

(jag är inte bitter...)


Men förhoppningsvis sitter jag på en trevlig middag i morgon vid den här tiden och på lördag träffar jag min fina kompis Frida på en restaurang på söder (SÖDER!) och leker dekadent trettio something i rocksvarta utslitna jeans och skinnjacka men med ett fint vin i mitt glas (SÅ dekadent att jag dricker billigt rödvin tänker jag inte vara).

& när söndagen kommer skall jag ha kopplat bort dagens helvetesresa och återigen vara redo för en ny jobbvecka med två timmars pendling på måndag.

Ja, vi får väl se hur det blir med det...

(...Skånetrafiken)

Kommentarer

 1. Ja visst ja, du ville ha tips om Stockholm. Det enda som poppar upp i huvudet, som inte brukar cirkulera i bloggar, är Hallwylska museet. Nu vet jag ju inte vad ni gillar. Men det är ett riktigt coolt och fascinerande f d hem av en förmögen kvinna som var före sin tid.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder, Heléne. Speciellt den nederska.
  Jag önskar dig en fin Stockholmstripp och håller tummarna att kollektivtrafiken flyter på - både här i Skåne och uppe i Sthlm.
  Kram från Sandra

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en bra resa!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg