Jag förbereder sommaren

Blåvitrandiga & rödvitrandiga

Det var förvisso lite kallt och grått idag men det hindrar inte mig från att planera för min kommande sommarvecka på Rhodos. I förra veckan inhandlades två par shorts för denna begivenhet. Man måste ju vara snajdigt klädd och när det finns tillfälle att shoppa så tar jag det tillfället. Nu var shortsen som tur var billiga (H&M 149 kr st) så det ruinerade ingen fattig. Jag tänker mig en vit, lite lös shorta, en halmhatt och ett par schyssta sandaler. En somrig drink, azurblått vatten och varma vindar.

Det är härliga tider just nu! Roligt uppdrag, solen som värmer, grönskan som är på väg och jag är ledig i två dagar och i helgen åker vi till Stockholm igen för att hänga med kusinvitamin & hennes fru och sen se The Boss med svärmor och svägerska. Ska bli rackarns trevligt, på alla sätt och vis.

& i morgon ska jag sova länge, ha en lång härlig frukost i all min ensamhet och njuta varenda sekund av att ha lördag på en tisdag och att det ligger så mycket spännande framför mig. Jag ska förebereda odlingslådorna för på onsdag ska man tydligen sätta potatis enligt vissa svärföräldrar (inte mina) och sånt slarvar man inte med.

& så ska jag njuta av framsidan som går från tydlighet till tydlighet under Johans varsamma hand. Han är imponerade duktig när det kommer till trädgårdsanläggning, långt mer avancerad än jag någonsin kommer att bli. Ser möjligheter, scenarios och har en någorlunda färdig bild i huvudet (känns det som). & jag fotograferar och planterar lite färgglada blommor i krukor och tycker att jag bidragit med nog till trädgården (jag har definitivt inga gröna fingar).

Min trädgårdspassion handlar mer om barfotafötter i ett allt för långt gräs, kaffe i solen på morgonen, en timme i hängmattan medan en varsamt ljummen vind gungar mig till ro, grillaftonar när kvällarna aldrig vill ta slut och timmar i solen som gör mig gott.

Då njuter jag till fullo och mitt innersta fylls med glädje och välbehag.

& nu är årstiden här så det är bara att sätta igång.

Njut, njut så mycket det bara går!


Kommentarer

  1. God morgon!
    Vilka fina shorts, jag får ta mig en titt på H&M.
    Ja, njuta bör vi minsann göra i stora drag varje dag.
    Ha en fin tisdag. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg