Insta.gram.


Så går det ett par dagar innan bloggen uppdateras. Men livet står ju inte stilla för det, just nu är det snabbare och enklare att facebooka och Instagrama  (helenekarlsson om ni vill följa) vardagen. Så låt oss ta oss en titt på torsdag till måndag.I torsdags hade vi barnen och ville göra något kul så vi strålade samman på TGIF i Malmö och åt gott och samspråkade under ordnade former :-) Inez var cool som vanligt.Sen hittade vi bästa skylten i fothöjd och jag fotograferade och taggade Johan såklart!På fredagen bestämde jag mig för att knalla in på det här underbara stället i Lund och köpa lite god ost, en flaska gott vin och lite......lakrits. Super salty. Älskar Lakritsfabrikens lakrits, speciellt de salta varianterna. Passade även på att inhandla en massa lakrits i gå-bort-present till vårfesten...
...som vi skulle på på lördagen. Richard och Martina hade alltså vårfest och det är på grund av oss ni nu kan njuta utav värmen. Vi ställde upp och framkallade våren med god mat, gott vin och fantastiskt sällskap.

Stackars oss...
En härlig buffe bestående av färska räkor, sallader, grillspett, fantastiska såser, pajer och gott bröd. & så ett femtontal personer som samtalade, buffades och skrattade en massa.
Söndagen var extremt seg och jag orkade inte mycket mer än att slappa, bjuda på middag och hoppas att väderleksrapporterna visade rätt prognoser. Den här prognosen gjorde livet lite lättare att uthärda i skuggan av huvudvärk och en oändlig törst...
Måndag och jag lämnar jobbet i solsken och 17 grader. Det går inte att göra annat än älska det. Solglasögon på och ett leende på läpparna.
& efter en underbar kväll spenderad i Västra Hamnen i goda vänners lag, italiensk mat och en otrolig solnedgång kom jag hem och fick packa upp min nya telefon. Äntligen kan jag förpassa min iPhone till skuggorna. Måste definitivt vara den sämsta telefon jag någonsin använt. Men nu har jag provat iPhone och insett att det inte är något för en power user (man blir lätt en sådan när man jobbat med mobiltelefoner konstant i sju år) och går tillbaka till Sony & Xperia Z. Det ska bli ett sant nöje!


Kommentarer

  1. Vilka härliga bilder. Du verkar ha haft en superdag!
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg